Sociedad
Transporte aéreo

L'aeroport recupera el tràfic internacional

Fins a 35 avions van tenir aquest cap de setmana origen o destinació a un altre país

Menorca rep, cada cop, més avions. / Pixabay.

Mahón

L'Aeroport de Menorca va recobrant el seu pols. Aquest cap de setmana ha fet més de 100 operacions. Destaca la presència de nombrosos vols internacionals el que indica un retorn a la normalitat del que és la temporada vacacional.

Dissabte van haver 24 arribades i 23 sortides que incloien 30 vols nacionals i 17 internacionals. Per diumenge hi havia programades 27 arribades i altres tantes sortides amb 36 avions amb origen o destinació a altres aeroports espanyols i 18 a l'estranger. Es va volar a ciutats com Verona, Zúrich, Milà, Barcelona, Santiago de Compostela, Valencia o Madrid.

A més Wizz Air, tot un referent en les aerolínies de baix cost a nivell europeu ha fixat els seus ulls a Menorca. La companyia de capital hongarès ja ens uneix cada dia amb Milà a Itàlia. Però té previst ampliar aquest estiu els seus enllaços amb la nostra isla. A partir d'el 17 de juliol hi haurà dos vols setmanals, dilluns i divendres amb Viena, capital d'Àustria. Un dia després, el 18 de juliol, començarà la ruta amb Budapest, capital d'Hongria. Hi haurà vols amb la ciutat magiar tots els dimarts i dissabtes.

De tota manera, encara queda per obrir un corredor amb el Regne Unit que és el gran mercat emissor pels menorquins.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00