Miércoles, 05 de Agosto de 2020

Otras localidades

Europa League Europa League Sigue en directo el Inter - Getafe con 'Carrusel Deportivo'
Futbol sala

El Futbol Sala de L'Olleria torna a ser de Tercera Divisió

Amb la celebració oficial que va tindre lloc el passat dissabte, el club ja ha pogut gaudir del merescut premi

Celebració de L'Olleria FS

Celebració de L'Olleria FS / Ajuntament de L'Olleria

El passat dissabte 4 de juliol va tenir lloc l’acte de reconeixement al Club de Futbol Sala de L’Olleria pel seu recent ascens a 3a divisió Nacional.

Després d’una temporada curta, que per la desgràcia de la crisi sanitària provocada per la Covid-19 no oblidarà ningú. A pesar de no poder acabar sobre el parquet, la intensa lluita dels valldalbaindins amb L’Alboraya Futbol Sala ha acabat donant els seus fruits, i per fi, amb el comunicat de la FFCV, L’Olleria FS es va convertir en campió de Lliga del Grup de 1a Regional Preferent i el posterior ascens de nou a 3a divisió nacional.

A pesar que la noticia va arribar fa unes setmanes, cap ascens es complet sense la seua celebració, pel que des del passat dissabte ja s'ha completat i amb la merescuda celebració, L'Olleria FS ja es de tercera.

L’acte va començar amb les paraules d’enhorabona i d’ànims de l’alcalde del municipi, Ramón Vidal, per tot l'aconseguit i per "tot el que ens queda encara per viure", amb l’entrega d’un present al club que els faça recordar sempre aquest moment tan important, amb les paraules dels membres de l’equip tècnic de L’Olleria FS. i com no, de la signatura per part dels membres de l’equip en el llibre oficial de l’Ajuntament per deixar constància d’aquest important esdeveniment.

L’acte va finalitzar amb la foto oficial d’equip baix la pancarta de campions que s’ha col·locat al balcó del consistori i amb l'ofrena a la mare de déu a l'Església de Loreto per celebrar que L'Olleria FS torna a ser de Tercera Divisió

Escoltem al Regidor d’esports de la localitat de l’Olleria, Dani Semper.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?