Miércoles, 05 de Agosto de 2020

Otras localidades

Europa League Europa League Sigue en directo el Inter - Getafe con 'Carrusel Deportivo'
Coronavirus Covid-19

Els sanitaris exposen les seues vivències durant la crisi de la COVID-19 a la trobada de COEVAL

Margarita Llaudes

Imatge de la trobada de COEVAL per la Covid-19

Imatge de la trobada de COEVAL per la Covid-19 / COEVAL

La Confederació Empresarial de la Vall d'Albaida (COEVAL) ha celebrat en la Finca La Clariana d'Ontinyent una nova Trobada Empresarial la temàtica central de la qual ha estat el Covid-19, en aquesta ocasió des de la perspectiva sanitària. En el mateix han participat com a convidats Responsables i Metges del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, en concret la Gerent, Margarita Llaudes, i els doctors Carles Mayordomo, Cap del Servei de Medicina Preventiva i Agustí Escandell, Metge Adjunt del Servei de Medicina Interna.

Margarita Llaudes, Carles Mayordomo i Agustí Escandell van exposar en les seves intervencions les seves vivències en els complicats mesos passats per l'abrupta irrupció de la pandèmia del Covid-19, que com en tota Espanya va fer que el sistema sanitari es tensionara al màxim, havent de prendre decisions en poc temps per a poder atendre de la millor manera possible a pacients que arribaven amb una malaltia fins a aquest moment desconeguda i intentar protegir al personal sanitari perquè haguessin les menys baixes possibles ja que havien d'estar en la primera línia de batalla enfront del Covid-19.

La Gerent va informar que les xifres del Departament han estat d'una incidència moderada, ja que en números actualitzats a 2 de juliol, de les 1.475 persones mortes en la Comunitat Valenciana, 40 pertanyen al Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent. Així i tot, "la situació complicada viscuda aquests mesos no té comparació amb cap de les fins ara patides en l'àmbit de la salut pública", expliquen.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?