Miércoles, 05 de Agosto de 2020

Otras localidades

Europa League Europa League Sigue en directo el Inter - Getafe con 'Carrusel Deportivo'
Movilidad sostenible

Ontinyent trau a licitació l'Anell ciclopeatonal

Unirà la 'Ruta del Colesterol', Benarrai i la zona de l'Estació i el nopu hospital, fomentant la mobilitat sostenible

Joan Sanchis en la presentació fa uns mesos del projecte

Joan Sanchis en la presentació fa uns mesos del projecte / Ajuntament d'Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha tret a licitació per 462.708,91 euros (iva inclòs) la creació de l’anell ciclopeatonal que connectarà l’IES l’Estació, el poliesportiu i el nou hospital amb la coneguda com a "ruta del colesterol" i el passeig de Benarrai. Es tracta d’una actuació que atén una demanda ciutadana del procés "Ontinyent Participa", a la qual es demanava ampliar la quantitat de carrils bici i vies de vianants de la ciutat.

Les empreses interessades podran presentar ofertes fins el proper 27 de juliol. Aquest projecte contempla la intervenció en 7 trams diferenciats, entre els quals s’inclou la realització d’un nou tram de carril bici que permeta connectar l’existent en la rotonda de Torrefiel amb l’entrada principal del poliesportiu municipal, l’adequació del tram d’escales existents junt a la passarel·la sobre la CV-81 i que donen accés a l’IES l’Estació, però també la millora del paviment, jardineria i enllumenat públic del tram del vial de vianants i ciclista que connecta la passarel·la sobre la CV-81 amb l’IES l’Estació i la creació d’un nou vial que permeta la connexió de vianants i ciclista de la parcel·la on s’està construint el nou hospital de la ciutat amb el vial de vianants i ciclista existent front a l’IES l’Estació.

Joan sanchis, regidor de Territori de l'Ajuntament d'Ontinyent, comenta que l'objectiu final és unir punts neuràlgics i importants de la localitat i fomentar la mobilitat sostenible.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?