Lunes, 03 de Agosto de 2020

Otras localidades

"S'ha d'avançar la contractació de personal"

La presidenta de l'Associació Catalana de Recursos Assistencials veu amb bons ulls el pla de xoc per les residències presentat pel govern

La presidenta de l’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA), Cinta Pascual, ha instat al govern de la Generalitat a què avanci la contractació de personal per les residències catalanes. L’executiu català ha presentat aquest dilluns un pla de xoc després de l’alta mortalitat per COVID-19 en aquests centres on es contempla un augment del 15% dels treballadors. Cinta Pascual ha afirmat a ‘Aquí l’estiu’ que ja s’han hagut de tancar alguns geriàtrics a causa dels repunts i és per això que cal fer la contractació ara.

Tot i això, la presidenta d’ACRA veu amb bons ulls aquest pla de xoc de la Generalitat. Ha remarcat que s’inclouen les seves peticions com ara més coordinació sanitària, més professionals i tenir accés a les històries clíniques dels usuaris. Cinta Pascual, però, ha exigit més concreció en el pla, ja que ha dit que se n’han presentat molts.

Cinta Pascual ha manifestat que tenen por perquè el virus de la COVID-19 pugui entrar de nou a les residències. És per això que des d’ACRA es demana que s’estigui preparat sanitàriament després que s’hagin adonat del que fallava als geriàtrics catalans.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?