Viernes, 14 de Agosto de 2020

Otras localidades

Carles Rexach i Rafa Marañon al 'Què Thi Jugues!': "Los derbis antes estaban más igualados"

Han analitzat la situació de tots dos equips, que significa un derbi i com es vivien en la seva època de jugadors.

Avui al 'Què T'hi Jugues!' hem entrevistat per fer la prèvia del Barça - Espanyol d'aquesta nit a dos exjugadors que es van veure les cares més d'un cop en un derbi: Carles Rexach i Rafa Marañon.

Els dos exfutbolistes han demostrat, primer de tot, tenir una gran respecte i admiració un per l'altre. Rexach ha deixat clar que "cuando me dijeron de hacer esta entrevista rápidamente pedí a Marañon porque me cae muy bien". Marañon, també ha tingut paraules de respecte cap a Rexach, a qui ha dit que admirava pel seu joc però també "por la pachorra con la que tiraba los penaltis".

Evidentment, també han analitzat el derbi d'aquesta nit, que han catalogat d'interessant perquè pot fer baixar a l'espanyol a segona 25 anys després, el qual Rexach dient que "Es interesante para una ciudad grande tener como mínimo dos equipos grandes en Primera División". Marañon, en canvi, s'ho a près amb més filosofia i ha dit que "el año que viene ahora mismo quizás ya estamos  ilusionados otra vez por la vuelta a primera división.

Respecte a la rivalitat del derbi tots dos han concordat que "antes los derbis eran más disputados" i que "Barça i Espanyol se hacen mejores gracias a su rivalidad".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?