Deportes

Al 'Què T'hi Jugues' analitzem amb Sergio García el descens de l'Espanyol i el partit del Barça!

L'Espanyol va descendir ahir al Camp Nou, 27 anys després

Al 'Què T'hi Jugues!' analitzem amb Sergio García el descens de l'Espanyol i el partit del Barça!

Al 'Què T'hi Jugues!' analitzem amb Sergio García el descens de l'Espanyol i el partit del Barça!

14:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1594295957225/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui al 'Què T'hi Jugues!' hem analitzat el derbi que van disputar ahir Barça i Espanyol al Camp Nou que, amb l'1-0 final a obra de Luis Suárez, va significar el descens matemàtic dels pericos a segona divisió.

Per fer-ho hem comptat amb l'opinió d'un dels jugadors històrics de l'Espanyol, Sergio García, qui ha deixat clar que "No se ha hecho una temporada como se debe. Hay que corregir los errores que se han cometido esta temporada y hay que levantarse rápido porque esto continua y hay que hacer un proyecto bueno". A part tampoc s'ha vist molt optimista amb la temporada vinent ja que "me preocupa que no vuelvan a subir porque sigo mucho la segunda división y no será fácil, se tendrá que trabajar mucho par hacer un equipo medido para esta categoría, hay muchos más partidos y tienes que estructurar el equipo para eso".

A part, el Francesc Via també ha donat la seva opinió sobre la situació que està vivint l'Espanyol, argumentant que "la sensació de tragèdia ha estat més forta en casos anteriors perquè aquesta ha sigut una malaltia llarga que ja es sabia quin era el final", tot i això ell creu que "l'any següent tornarem a ser equip de primera divisió, estic convençut".

Finalment, respecte al partit del Barça, tothom ha estat d'acord que no es va jugar bé i que molts anaven caminant pel camp, perquè "el Barça va afrontar el partit pensant que el guanyaria fàcil". El qual evidència que "ara mateix és molt difícil guanyar la Champions, molt malament han d'estar la resta d'equips".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00