Deportes

Pau Ribas al 'Què T'hi Jugues!': "No tenia el rol ni els minuts que jo volia"

L'exblaugrana torna al club on va començar i repassa la carrera esportiva fins el moment i el que espera d'aquest nou repte.

Pau Ribas al 'Què T'hi Jugues!': "No tenia el rol ni els minuts que jo volia"

Pau Ribas al 'Què T'hi Jugues!': "No tenia el rol ni els minuts que jo volia"

08:48

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1594298600579/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui al 'Què T'hi Jugues!' hem entrevistat a Pau Ribas, qui aquesta mateixa setmana ha sigut presentat com a nou jugador del Joventut de Badalona, retornant al que va ser casa seva molts d'anys. Amb ell hem parlat del seu recorregut al FC Barcelona, on sobretot aquest últim any no ha tingut el protagonisme que esperava i "el confinament em va ajudar a donar-li voltes i pensar i veure que el millor per mi era canviar la situació, vaig parlar amb el club i he d'agrair el seu gest, ja que em van entendre i vam arribar a un acord per anar al club que més il·lusió em feia".

Pau Ribas també ha opinat sobre la que serà també una nova etapa per al Barça i el fitxatge de Saras Jasikevicius com a entrenador "Pesic es va notar des del primer dia i crec que vam canviar com a equip, però aquesta il·lusió s'ha anat perdent i al final jo crec que un equip com el Barça necessita està molt connectat amb el Palau i amb Saras es pot aconseguir". "Crec que serà molt difícil guanyar-los".

Per últim, s'ha vist optimista amb el Joventut de Badalona i creu que "amb la meva experiència intentaré ajudar al club el màxim possible per poder avançar posicions a la classificació i lluitar per totes les competicions, deixant enrere la mala època que ha viscut el club".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00