Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Policía municipal

Edu Revert: "Ens obliguen a fer hores extres baix amenaça d'expedient"

El membre de la Policia Local va voler explicar el comunicat enviat ahir pels sindicats del cos de seguretat municipal i respondre al de l'Ajuntament

Oficines de la Policia Local a Ontinyent / Ràdio Ontinyent

Ontinyent

Continua la polèmica d'un dels temes de la setmana, que ha sigut eixe intercanvi de comunicats entre la Policia Local i el Govern d’Ontinyent que podeu llegir a l’anterior noticia.

Des de Ràdio Ontinyent vam voler conèixer més en profunditat les dos versions d’un tema tan delicat com la disputa oberta i pública de les forces de seguretat municipals i el govern de la localitat, però malauradament des de l’Ajuntament no estaven disponibles, ja que hi havia junta de govern i no ens van poder atendre.

Qui si va passar pels micròfons de la Cadena Ser per expressar la seua postura i el malestar de la Policia Local tant amb el tracte com amb el comunicat que va fer l'Ajuntament.

El primer que ens va comentar va ser el comunicat enviat pels sindicats de la Policia Local, que expressaven el següent respecte a la suposada aturada de la vigilància al disseminat i expressava clarament que “està abandonada eixa vigilància”.

També ha volgut afirmar amb contundència que se senten, segons ells, “amenaçats si ens neguem a fer eixes hores extra amb un expedient disciplinàri, algo que es totalment il·legal” segons diu. Aquesta polèmica naix, comenta Edu Revert, perquè es neguen a fer les vigilàncies al Pou Clar en les seues hores lliures.

Edu Revert parla que no estan fent cap prevenció al disseminat

00:37

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1594396203540/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

També va voler respondre a un comunicat que considera que “el govern municipal no deuria dir eixes paraules”. Ha volgut referir-se a eixe pagament de 400 euros que expressava el comunicat de l’Ajuntament i ha explicat que eixos diners els reben per serveis extraordinaris, no per vigilar el disseminat.

Edu Revert afirma que han tingut amenaçes en cas de negar-se a fer hores extra

00:18

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1594396205572/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Per últim, Edu Revert va parlar d’eixes acusacions de reclamar més diners i ser insensibles respecte a la resta de funcionaris, expressant que “sols volem el mateix tracte que la resta, algo que demanem des de fa 20 anys”.

El Policia Local explica que ixos 400 euros són hores extra que no té a veure amb la vigilància del diseminat

00:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1594396200038/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El portaveu de Compromís Nico Calabuig ha expressat que vol que Natàlia Enguix comparega al plenari per respondre sobre el tema, i també considera que les formes “no han sigut les d’un govern que vullga resoldre la situació”.

Edu Revert comenta que sols demanen que se'ls equipare el sou, però que duen fent-ho 20 anys

00:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1594396201789/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Des de Ràdio Ontinyent continuarem contactant amb fonts municipals per conèixer la seua versió sobre aquesta situació i continuarem explicant com avança una situació que, pel bé de tots, esperem que siga prompte i amb bon final per a totes les parts.

Nico Calabuig dóna la seua opinió sobre el comunicat

00:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1594396203906/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00