Última hora

FRANCIA Detenido el hombre que amenazaba con inmolarse en el consulado de Irán en París

Sociedad
POLÍTICA

El PS vol saber els detalls del contracte entre Andorra Turisme i el Cirque du Soleil

El conseller general, Roger Padreny, ha entrat una demanda d'informació en què sol·licita el contracte que es té signat amb la companyia canadenca

Susanna Vela. / Eduard Comellas PS

Andorra la Vella

Vol que se’ls especifiqui la quantitat que s’ha avançat al Cirque per l’espectacle que s’havia de celebrar aquest 2020 i que arran de la Covid-19 no s’ha pogut dur a terme. Així mateix, també demana la pròrroga del contracte per dur a terme les funcions el 2021 i 2022

D’altra banda, la consellera general, Susanna Vela, tramitat una sèrie de demandes per conèixer la planificació de la campanya turística del Govern i Andorra Turisme.

En primer lloc, Vela demana si el ministeri té ja unes primeres xifres de visitats o unes primeres estimacions. En segon lloc, la consellera vol saber quines són les eines que tenen per valorar el resultat de la campanya de promoció turística d'aquest estiu, quines accions dissenyades són fruit de la participació del ministeri de Cultura i dels agents culturals.

Pel que fa a la promoció als mitjans de comunicació, des del PS demanen en quins mitjans de comunicació, premsa i audiovisuals, es fa la promoció turística i quin és el seu cost classificat per mitjà. Vela també demana en la planificació de la campanya turística nacional, com s'encabeix la campanya realitzada per altres administracions públiques, com els comuns. D'altra banda, la consellera vol saber amb quins toursoperadors nacionals i internacionals es treballa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00