Deportes

A qui et quedaries de la plantilla del Barça? "A Suárez no me'l quedaria amb el seu sou actual"

Els col·laboradors del 'Què T'hi Jugues!' no es quedarien ni amb Suárez, Jordi Alba ni Arturo Vidal

A qui et quedaries de la plantilla del Barça? "A Suárez no me'l quedaria amb el seu sou actual"

A qui et quedaries de la plantilla del Barça? "A Suárez no me'l quedaria amb el seu sou actual"

07:16

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1594643905940/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui al 'Què T'hi Jugues!' hem jugat a un joc amb els col·laboradors del porgrama. Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Bruno Alemany han tingut que elegir a quins jugadors es quedarien per a la temporada vinent de tot l'equip del Barça vist el sue rendiment i s'han mullat força.

En primer lloc, a la porteria tenen clar que "Ter Stegen és la peça fonamental ara mateix d'aquest equip, en canvi, Neto pot marxar i que faci la seva feina algú del filial".

A la defensa, ni Umtiti, de qui han dit que "tot i això seria difícil traspassar-lo", ni Jordi Alba haurien de seguir la següent temporada pel seu mal estat de forma.

Al mig del camp solament amb Arturo Vidal han estat tots tres d'acord amb que no segueixi, en canvi, amb el cas de Rakitic, Jofre ha opinat que podria seguir un any més.

A la davantera, els més assenyalats han sigut Suárez, qui per a ells "cobra massa, si ha de seguir, s'hauria de abaixar el salari", Griezmann, que per a Alex Delmàs "si es fitxa un extrem i a Lautaro podria marxar" i Coutinho, de qui Bruno opina que "tot i que és un gran jugador ja no es pot recuperar per a la causa".

Finalment, també s'ha parlat de Quique Setién, on hi ha hagut opinions dispars. Jofre creu que "ha de marxar i que vingui algú amb caràcter", però en canvi, Alex Delmàs creu que "solament s'hauria de fer per un canvi a millor, i és dificil de trobar" i Bruno creu que "no és culpa seva i que podria seguir un any més".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00