Sábado, 08 de Agosto de 2020

Otras localidades

Cultura i gastronomia

Assaborint cerveses Lluna entre concerts i cinefòrum

Cerveses Lluna oferta una programació cultural i de tast dels seus productes en el cicle "Maridatges culturals" a les portes de la seua fàbrica a Alcoi i entre mesures de seguretat per front a la COVID-19

María Vicente, cofundadora de Cerveses Lluna, a l'estudi de Radio Alcoy.

María Vicente, cofundadora de Cerveses Lluna, a l'estudi de Radio Alcoy. / Radio Alcoy

Cerveses Lluna ha engegat un projecte on donar a conèixer els seus productes i gaudir de la cultura. Maridatges culturals Ca Na Lloba Beer Gardenés el titol de la iniciativa que es desenvolupa a les portes de la fàbrica artesanal, en el carrer Barranc de Na Lloba, 31, entre dijous i diumenge de juliol i agost. Un escenari a l’aire lliure on escoltar música en directe, submergir-nos en les històries de les pel·lícules projectades o abraçar-nos a la frescor del riu. Tota una activitat sumada al tast de les cerveses que fabriquen en Ca Na Lloba i picant les propostes gastronòmiques que es s’ofereixen en la "food truck".

María Vicente, cofundadora de Cerveses Lluna, en Hoy por Hoy Alcoy explica en detall aquest projecte turístic que està celebrant-se en un espai que ha aplicat els protocols de seguretat i d’higiene per evitar el contagi de la COVID-19.

La programació completa de Maridatges culturals Ca Na Lloba així com el procés de reserva prèvia es pot consultar en la web de Cerveses Lluna.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?