, 05 de de 2020

Otras localidades

Ada Colau: "La Generalitat ha d'ampliar el dispositiu de rastrejadors. És totalment insuficient"

L'alcaldessa de Barcelona, reclama "mesures a l'Hospitalet i a tot a l'àrea metropolitana. Som un continu de municipis interconnectats"

L'alcaldessa de Barcelona advberteix que "això no és un tema de 3 barris de l'Hospitalet. A Lleida és evident que es va arribar tard. Hem de tenir una mirada metropolitana. Primer cal ampliar el dispositiu de rastrejadors. Pensem que no està ben dimensionat. És evident que és totalment insuficient. Insistim en això diàriament des de la setmana passada"

Colau remarca que "la Generalitat ha rebut uns fons extraordinaris de l'Estat per les despeses COVID i tenen les competències. Cal prendre mesures a l'Hospitalet i a tot a l'àrea metropolitana. La majoria dels contagis s'estan produint en les relacions personals informals. El que no vull és marejar la gent i anunciar mesures que no s'han aprovat.

És evident que no s'han de prendre mesures a només tres barris de l'Hospitalet. Fer mesures de prevenció i reduir algunes activitats. I tenir en compte que és un continu urbà amb municipis interconnectats"

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?