Última hora

FRANCIA Operación policial en el consulado de Irán en París después de que un hombre amenace con inmolarse

Sociedad

El Govern ja té damunt la taula la petició d'indult de la UGT per a l'exconsellera Dolors Bassa

Els alcaldes de les quatre capitals catalanes se sumen a la petició

Dolors Bassa, en una imatge del 17 de febrer, sortint del centre penitenciari on compleix condemna / ACN

Barcelona

Notícia que avança SER Catalunya. La UGT ha entrat al ministeri de Justícia la petició d’indult total per l’exconsellera Dolors Bassa. Una petició que té el suport dels 4 alcaldes i alcaldesses de les capitals catalanes.

ENTREVISTA Camil Ros (UGT) "Volíem que una part representativa de la societat catalana ens acompanyés en la petició d'indult per Bassa. Mentre no es trobin solucions globals se n'han de trobat d'indidivuals"

06:36

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1594880421439/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ada Colau, Marta Madrenas, Miquel Pueyo, Pau Ricomà donen suport a la petició, així com el secretari general de la UGT Pepe Álvarez i el d’aquest sindicat a Catalunya, Camil Ros. També el secretari general català de Comissions Obreres, Javier Pacheco; el president de la patronal PIMEC, Josep González i l’exconseller i excandidat a la presidència de la Generalitat pel PSC, Joaquim Nadal. També la Federació d’Organitzacions per a la Justícia Global i la presidenta de la taula del tercer sector, entre altres representants de la societat civil.

La petició d’indult al govern central, que es va presentar el 15 de juny, es fonamenta en el compromís de Bassa amb la societat, en els centenars de peticions de llibertat que hi ha per als presos del procés i que l’exconsellera sempre ha estat a disposició de la justícia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00