Deportes

Dia de reunions i reflexió: Bartomeu haurà de prendre decisions

La continuïtat de Setién al Barça no està clara i el club també vol intentar convèncer al cos tècnic perquè els jugadors del filial reforcin al Barça B.

Reunions al Barça: la continuitat de Setién i la participació de jugadors amb el filial

Reunions al Barça: la continuitat de Setién i la participació de jugadors amb el filial

14:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1594988917413/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Al ‘Què t’hi Jugues!’ hem explicat que avui és un dia important i intens al FC Barcelona, amb reunions importants. “Estan previstes converses per saber com està Setién i anar perfilant si hi ha un canvi a la banqueta o no i s’intentarà convèncer al cos tècnic per tal que els jugadors del Barça B que ara estan en dinàmica del primer equip acabin reforçant al filial en el play-off d’ascens a Segona”, ha explicat Sique Rodríguez.

Ahir a ‘El Larguero’ ja vam explicar que a hores d’ara no està clara la continuïtat de Quique Setién al Barça, hi ha dubtes, i el primer que vol fer el Barça és parlar amb ell i saber què pensa. “Avui és dia de reunions, és dia de reflexió i Bartomeu haurà de prendre decisions”, ha dit Sique Rodríguez.

“Jo entenc que a la Champions ha de seguir el mateix entrenador. Què ens pot aportar ara mateix un altre entrenador que no ens aporti Setién? Canviar d’entrenador ara no t’aporta cap solució”, ha afirmat Ivan San Antonio al ‘Què t’hi Jugues!’.

“Tinc la impressió que Setién ha perdut completament el control del vestidor. Des del primer dia no se l’han cregut. És un vestidor molt complicat i difícil, amb jugadors que ho han guanyat tot. No se’l creuen, es creien més a Valverde que va saber gestionar millor aquest grup. Si el Barça tingués clar un relleu, jo crec que ja l’haurien fet”, ha dit Joan Poquí.

Per altra banda, ahir després del partit Quique Setién va parlar sobre la possibilitat que Riqui Puig, Ansu Fati i Araújo reforcin al Barça B de cara al play-off, però va dir que ell és partidari de que continuïn en dinàmica de primer equip. Avui també hi haurà una reunió per tal d’intentar convèncer al cos tècnic de que els jugadors del filial reforcin al Barça B. “El Barça B viatja a les tres, però si s’acaba consensuant que poden baixar, podrien viatjar demà al partit”, ha dit Sique Rodríguez.

“No és que el club l’hagi de convèncer sinó que li han de dir que aquests jugadors se’n van a jugar el play-off”, ha afirmat Poquí.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00