Deportes

El Barça és l'equip que tornarà més tard als entrenaments abans del retorn de la Champions

Analitzem la situació que estan vivint tots els equips que participaran a la Champions a partir de l'agost i si estan entrenant, jugant encara la lliga o de vacances.

Analitzem els dies de vacances que tenen els equips que participen a la Champions abans de que torni la competició!

Analitzem els dies de vacances que tenen els equips que participen a la Champions abans de que torni la competició!

05:11

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1595421233221/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui al 'Què T'hi Jugues!' el Santi Ovalle ens ha portat l'anàlisi del que està passant amb tots els equips que participaran a la Champions el pròxim mes d'agost. Segons hem pogut saber el Barça tornarà a entrenar el dia 28, en canvi, el Madrid va marxar dilluns i tornen el 27 i l'Atlètic de Madrid torna el 26, tot i no jugar cap partit de la competició fins el dia 16 d'agost.

Els equips que no han disputat lliga des de l'aturada, que són únicament els de la lliga francesa i concretament el PSG i Lió, hem pogut saber que actualment estan jugant partits amistosos. El PSG ho va fer ahir contra el Celtic i avui ho farà el Lió contra el Gent.

A la lliga alemana, tant el Leipzig com el Bayern ja han fet les vacances i el Leipzig va tornar ahir als entrenaments i el Bayern ho farà el dia 25.

Respecte a la lliga italiana, l'Atalanta, la Juve i el Nàpols acaben la lliga el 2 d'agost i, per tant, no es podran permetre dies de vacances. Com també els hi ha passat als equips de la lliga anglesa, concretament el Manchester City i el Chelsea, que acaben la lliga el 26 de juliol i ja aniran directe a preparar els partits de Champions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00