Deportes

"Aviat veurem un Barça-Madrid femení al Camp Nou"

Amb l'entrenador del Barça Femení, Lluís Cortés, hem repassat els temes actuals que envolten l'equip, relacionat amb la Champions, l'arribada del Madrid a la Lliga Iberdrola i el nivell amb el que arriba el seu equip per a la competició europea.

Lluís Cortés al ‘Què T’hi Jugues!’: "Aviat veurem un Barça-Madrid femení al Camp Nou"

Lluís Cortés al ‘Què T’hi Jugues!’: "Aviat veurem un Barça-Madrid femení al Camp Nou"

16:42

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1595592630872/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui al ‘Què T’hi Jugues!’ hem entrevistat a l’entrenador del Barça Femení, amb qui hem repassat els temes actuals que envolten l’equip, sobretot sobre la Champions. Lluís Cortés ha deixat clar que la final de l’any passat, a part de ser merescuda la seva arribada, va mostrar-los-hi el nivell que hi havia amb els grans d’Europa: “El Lió ens va demostrar que el nivell estava mes alt del que ens pensàvem i ho vam comentar i la conclusió va ser que ens havíem d'apropar i que allí estava el llisto al que havíem d’arribar”.

Després també ha parlat sobre l’arribada del Madrid a la competició domèstica espanyola, la Lliga Iberdrola. L’entrenador del Barça Femení ha comentat que “Cada cop està més a prop el veure jugar un clàssic Barça – Madrid femení al Camp Nou”. A part, també ha declarat que la rivalitat Barça – Madrid de l’any vinent serà un afegit molt clar per a la seva motivació com a equip.

Respecte a com arriben per a la Champions, Lluís Cortés ha explicat que veu a les seves jugadores en un bon moment i que el més important serà “estar concentrades en tot moment, ja que guanyant tres partits et pots fer amb una Champions”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00