Deportes

Mariano dona positiu en COVID-19

El jugador està aïllat a casa i no podrà disputar el partit contra el Manchester City. Al 'Què T'hi Jugues!' hem explicat l'actualitat madridista i les sensacions de l'equip abans del retorn de la Champions.

Analitzem l’actualitat madridista: “Guardiola sap que el Madrid és perillós i pot remuntar al Etihad”

Analitzem l’actualitat madridista: “Guardiola sap que el Madrid és perillós i pot remuntar al Etihad”

10:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1595940016658/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El jugador espanyol Mariano Díaz ha donat positiu a les proves de COVID-19 i, per tant, ha sigut apartat de la resta del grup i aïllat fins passar la respectiva quarantena. Per aquesta raó, el jugador queda descartat per a la visita del Madrid a Manchester per a la tornada dels vuitens de final de la Champions League.

Sobre aquesta competició hem parlat avui al ‘Què T’hi Jugues!’, on hem actualitzat la informació madridista juntament amb l’Antón Meana i Lu Martín. A Madrid, "la afición madridista ve más posible la remontada cuanto más se acerca la cita". Antón també ha informat que els ulls estan posats ara mateix a Militao, qui haurà d'acompanyar a la parella de centrals a Varane i és clau que el seu estat físic sigui l'idoni per al partit.

Sobre la situació del City ha parlat Lu Martín, qui ha informat que tant ell com altres treballadors del City s'han quedat sense poder anar a Anglaterra per el tancament d'arribades de l'estranger per part del govern britànic. "Solament deixaran entrar a tot aquell que sigui necessari per a que es faci el partit amb normalitat, per tant, els periodistes espanyols solament podran veure el partit al camp si viatgen amb els jugadors, el qual és molt difícil de veure".

Finalment, Lu avisa que Pep coneix molt bé al Madrid i sap que "poden remuntar sense cap problema al Etihad si no surten concentrats els seus jugadors des de l'inici".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00