Domingo, 24 de Enero de 2021

Otras localidades

Empresas textiles

La Generalitat i Ateval signen un conveni per potenciar el textil

L'ens autonòmic invertirà un total de 100.000 euros

Rebeca Torró i Pepe Serna

Rebeca Torró i Pepe Serna / Generalitat Valenciana

La secretària autonòmica d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum, l’ontinyentina Rebeca Torró ha presentat al costat de la directora general d'Indústria, Energia i Mines, Empar Martínez, i el president de Ateval, José Serna, un conveni emmarcat dins de les ajudes a sectors productius de la Comunitat Valenciana que compta amb una dotació de 100.000 euros.

Dins d'aquesta subvenció s'emmarca el conveni presentat a Ateval pel qual l'associació executarà accions diferenciades en dos eixos. El primer, d'orientació a empreses, amb iniciatives com la plataforma www.productosemergencia.com , un pla estratègic de màrqueting i comercial d'adaptació del tèxtil valencià al sector tèxtil sanitari i EPIS i diversos estudis sobre innovació tecnològica.

La resta de la subvenció es dedicarà a l'eix de la reactivació amb un pla per a reactivar el consum del tèxtil valencià acord als nous hàbits de compra i activitats de promoció de l'economia circular en el sector.

Per a la secretària autonòmica aquest conveni "és una mostra que en la Conselleria continuem apostant perquè les nostres empreses siguin competitives en la fabricació de material sanitari després de la demostració de la seva resiliència i capacitat d'adaptació en la pandèmia".

"Continuarem al costat dels sectors productius- ha continuat- perquè la fabricació de material sanitari no sigui circumstancial sinó que pugui ser constant al llarg del temps".

Així mateix ha destacat que les empreses de la Comunitat "han de donar resposta al nou model de producció i de consum i nosaltres continuarem agafats de la mà per a la indústria valenciana sigui líder".

Durant la presentació, Torró ha recordat que la Generalitat té com a objectiu que la Comunitat Valenciana avanç cap a un model econòmic basat en el coneixement, la innovació, l'obertura i la connexió amb l'exterior, articulat sobre el principi de sostenibilitat, tant ambiental com productiva i social.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?