Deportes

"L'esport és una solució i ajuda contra la COVID-19, no un problema"

Gerard Esteva, president de la UFEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya) ha defensat la decisió presa pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de reobrir els gimnasos i els espais esportius i ha proposat més comunicació en un futur.

Analitzem la reobertura dels gimnasos i centres esportius amb Gerard Esteva: "L'esport és una solució i ajuda contra la COVID-19, no un problema"

Analitzem la reobertura dels gimnasos i centres esportius amb Gerard Esteva: "L'esport és una solució i ajuda contra la COVID-19, no un problema"

09:14

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1596114155268/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui al ‘Què T’hi Jugues!’ hem entrevistat a Gerard Esteva, president de la UFEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya) qui juntament amb moltes altres institucions relacionades amb l’esport reclamaven al Govern un canvi en la decisió de tancar els gimnasos un altre cop com a mesura contra la COVID-19. Per a la seva alegria ahir la tarda el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va acordar la reobertura dels cinemes, els gimnasos i els espais esportius.

Al seu parer, perquè no torni a haver un malentès com aquest "S'ha de fer una taula rodona on estigui el Govern però també les entitats privades per evitar opinions unilaterals".

A part, també ha defensat que "L'esport és una solució i ajuda contra la COVID-19, no un problema" i que per culpa d’aquesta pandèmia "Fins al moment s'han perdut 600 milions d'euros" i que tancar aquests espais dedicats a l’esport poden causar moltes més pèrdues i fer que molta gent es quedi sense feina.

Finalment, ha afegit que “els gimnasos i espais esportius són els punts de connexió social de les persones més segur a nivell sanitari que hi ha”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00