Martes, 11 de Agosto de 2020

Otras localidades

"Estic absolutament d'acord: No s'haurien d'haver tancat centres culturals i esportius"

El secretari de salut pública de la Generalitat, Josep Maria Argimon, ha assegurat que aquesta és una mesura que limita poc la mobilitat

Marc Tasies

El nou secretari de Salut Pública de la Generalitat, Josep Maria Argimon, ha assegurat que ell no hagués tancat els centres culturals i esportius per contenir els rebrots a l’Àrea Metropolitana de Barcelona. En una entrevista a ‘Aquí l’estiu’ de Ser Catalunya, Argimon ha remarcat que no comparteix aquesta decisió i que ell no era al càrrec quan es va prendre. Respecte a l’oci nocturn, sí que ha defensat el seu tancament; tot i que ha afirmat que no ho hagués proposat si el risc de rebrot fos baix.

Josep Maria Argimon ha volgut deixar clar que tot i que hi ha una tendència a l’estabilitat respecte als contagis de COVID-19 s’ha de mantenir la prudència. La comarca del Segrià, a hores d’ara, tindria una tendència a la baixa, però Argimon ha demanat un esforç més a la ciutadania. La situació a Barcelona ciutat també s’estaria estabilitzant.

Preguntat per com es desenvoluparà el món de l’esport a partir del setembre, Argimon ha comentat que veu complicat que puguin assistir persones als estadis. Ha afegit que no és pel fet que hi hagi públic als interiors, sinó pels desplaçaments que es facin per arribar-hi.

Durant la seva entrevista a Ser Catalunya, el secretari de Salut Pública ha assegurat que estan treballant per contractar nous rastrejadors que facilitin buscar els contactes de positius de COVID-19.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?