Lunes, 03 de Agosto de 2020

Otras localidades

"A Lisboa la situació epidemiològica també és greu i ningú diu que no es jugui allí la final de la Champions"

Benito Almirante, el cap de malalties infeccioses de l'hospital Vall d'Hebron, ha parlat de la situació que s'està vivint a Barcelona amb la COVID-19 i la preocupació que ha generat a la UEFA per si es pot disputar aquest partit al Camp Nou.

 En primer lloc, Benito Almirante també ha defensat la postura que va expressar la Generalitat de Catalunya i creu també que Barcelona és un lloc segur per a disputar el partit de Champions tot i això sí que ha dit que "el públic haurà de tenir paciència i esperar perquè tota punta al fet que encara falta un temps per a poder tornar als estadis de futbol", més que res perquè "els estadis tenen molts espais comuns i és molt difícil sobretot vigilar aquestes situacions.

Ha contestat també al que ha dit el president del Nàpols que s'ha queixat sobre el fet que hauran de venir a Barcelona on hi ha molts contagis poden jugar a un altre camp neutral.Benito Almirante ha dit que "A Lisboa la situació epidemiològica també és greu i ningú està dient que no es jugui allí la final de la Champions". A més ha dit que "els protocols de seguretat sanitària en l'esport professional són tan rígids ara mateix que el risc de contagi és quasi nul".

Finalment, Benito Almirante ha explicat com està la situació a Catalunya i explica que s'ha millorat en moltes coses respecte a l'inici "ara està molt millor, solament hi ha un 5% dels casos de positiu que requereixen un ingrés als hospitals i, fins i tot, dintre d'aquest 5% el risc quant a salut és molt més baix que fa tres mesos". I sobre el fet que torni a haver-hi un confinament, el cap de malalties infeccioses de l'hospital Vall d'Hebron ha dit que "l'última paraula la té la Generalitat i Quim Torra i si ho veu necessari es farà".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?