Sociedad
SOCIETAT

Ad.hoc neix amb la voluntat de canviar el model país

Són un grup de professionals preocupats per l'estat del medi ambient, l'alimentació o l'habitatge

Mantenir el paisatge natural és una de les prioritats del moviment. / VISITANDORRA

Andorra la Vella

Ahir es va presentar un nou moviment de format a partir de diferents professionals de diferents sectors que es mostren molt preocupats pel model de país i aposten per un canvi basat en la sostenibilitat i la protecció al medi ambient. Una de les integrants i portaveu, la Diana Torra, el defineix com una agrupació de persones independents que estan preocupades per aquestes qüestions i que cal posar-hi remei.

Altres temes amb els que estan sensibilitzats són el sistema de producció de l’alimentació, entenent que hi ha una excessiva dependència dels països exteriors i que potser caldria fomentar més els productes de proximitat o el compliment de la legislació de protecció contra la contaminació acústica. L’habitatge consideren que és un altre element clau i assegura que les noves promocions no responen a les necessitats de la gent del país.

Finalment, demanen la col·laboració de la ciutadania perquè els ajudin a denunciar les males praxis i els incompliments legals per fer d’Andorra un país més amable amb el medi amb les persones que l’habiten, diu.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00