Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas: EEUU apunta a Israel como autor del ataque

Deportes

"Insigne ya no siente dolor en el abductor y probablemente forzará para jugar"

Mirko Calemme ha actualitzat la informació que envolta el Nàpols, que estan pendents d'un Insigne tocat de l'abductor. Santi Ovalle ha parlat del Barça, que està provant diferents formules per a enfrontar-se al Nàpols, a la espera de que puguin jugar també Dembélé i Araujo.

Actualitzem la informació que envolta tant al Barça com al Nàpols: “Insigne ya no siente dolor en el abductor y probablemente forzará para jugar”

Actualitzem la informació que envolta tant al Barça com al Nàpols: “Insigne ya no siente dolor en el abductor y probablemente forzará para jugar”

09:54

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1596630078593/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui al ‘Què T’hi Jugues!’ hem actualitzat la informació que envolta tant al Barça com al Nàpols 3 dies abans del seu enfrontament en la tornada dels vuitens de final de la Champions League. Pel que respecta al conjunt blaugrana, Santi Ovallé ha informat que “ahir no es va fer un partit d’onze contra onze a l’entrenament, però als partits reduïts es van poder veure al mateix equip els hipotètics titulars, on no hi era Antoine Griezmann, que estava al de teòrics suplents, tot i això no hi ha res clar i fins dissabte no es sabrà res”.

Respecte a l’entrenament d’avui han fet exercicis amb la resta del grup tant Dembélé com Araujo, el primer ja va fer-ho la setmana passada, però Araujo és el primer cop que s’incorpora amb la resta del grup per fer alguns dels exercicis. Tot i això, apunta Santi Ovalle que “qui forçarà més és Araujo, ja que és l‘únic central suplent amb el que compta el Barça”.

Qui també forçarà possiblement per jugar el partit del Barça – Nàpols d’aquest dissabte és Lorenzo Insigne, o almenys això és el que ha informat Mirko Calemme des de Nàpols. Ara mateix el capità del conjunt italià és la gran preocupació, però sembla que “ya no siente dolor en el abductor y probablemente forzará para jugar el partido”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00