Deportes

"Bale no tiene pensado moverse y James se irá a otro equipo"

Amb Javi Herráez hem actualitzat tota la informació del Madrid abans de jugar contra el Manchester City el partit de Champions, una competició on la UEFA ha establert un protocol estricte per a evitar contagis i mantenir la màxima seguretat davant la crisi sanitària creada pel COVID-19.

Actualitzem la informació relacionada amb el Madrid abans de jugar contra el Manchester City: “Bale no tiene pensado moverse y James se irá a otro equipo”

Actualitzem la informació relacionada amb el Madrid abans de jugar contra el Manchester City: “Bale no tiene pensado moverse y James se irá a otro equipo”

12:05

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1596715622509/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui al ‘Què T’hi Jugues!’ Javi Herráez ens ha explicat la situació que està vivint el Real Madrid, el qual ha viatjat ja a Manchester per a jugar demà el partit de tornada de vuitens de final que pot decidir el seu adéu a la competició o una nova victòria a un equip dirigit per Pep Guardiola. Javi Herráez diu que “Con Guardiola en el Bayern el Madrid ya hizo un recital” i, per tant, el Madrid ja està acostumat a fer aquest tipus de coses.

Javi Herráez també ha explicat que amb l’expedició viatja Sergio Ramos que ho fa perquè: “es un partido importante y siendo el capitán levantará el ánimo a la tropa”. Els que no han viatjat són Bale i James que no han sigut convocats per Zidane i el seu futur està més a l’aire que mai, sembla que “Bale no tiene pensado moverse y James se irá a otro equipo”. Parlant de moviments en el mercat Javi Herráez també ha dit que “Take Kubo es casi seguro que se irá cedido al Villareal”.

Des de la visió del Manchester City, Lu Martín ha informat que Guardiola està molt motivat i és conscient del que pot fer el Madrid. També ha dit que és una situació estranya que Ramos pugui viatjar amb el grup quan no podrà jugar el partit i hi ha membres del Manchester City que estan fora d’Anglaterra i no poden viatjar al seu país per culpa de la COVID-19.

Després, sobre la mateixa COVID-19 ha parlat Bruno Alemany, qui ha informat que la UEFA ha establert un protocol molt estricte sobre com han d’actuar els jugadors per a evitar contagis. Tot i que hi ha moltes regles, Bruno Alemany ha destacat que: “Els jugadors hauran de portar sempre la mascareta als llocs públics, recomanen no intercanviar samarretes després del partit i també que no es podrà sortir de l’hotel si no s’avisa a la UEFA i hi ha la seguretat que l'equip no es creuarà amb ningú”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00