Sociedad

Un nou cas eleva fins a 21 els pacients actius de Covid19 a Menorca

Imagen de archivo / Pixabay

Mahón

Menorca registrava aquest dimarts un nou cas de covid19 i són ara mateix 21 les persones que es troben infectades a la nostra illa. Entre ells hi ha un professional sanitari i 6 més es troben en aïllament.

Totes elles es troben en seguiment domiciliari per part de les UVAC, i l’Hospital Mateu Orfila no té en aquests moments cap pacient infectat pel coronavirus.

A l’hotel habilitat específicament pels casos de covid hi ha ara 9 persones allotjades, de les quals 7 són positius i 2 són convivents negatius.

Amb data d’avui són 161 els casos de covid19 detectats a Menorca des de l’inici de la pandèmia.

Per illes, a Mallorca hi ha 93 persones hospitalitzades (31 de les quals per causes socials, no clíniques) i 10 de les quals es troben en unitats de cures intensives. 1.192 persones són seguides en el domicili per part del servei d’atenció primària.

A Menorca no hi ha cap persona ingressada a l’Hospital Mateu Orfila i 21 són ateses en el domicili per part de primària.

A Eivissa són 6 les persones hospitalitzades. A més, 52 casos confirmats són seguits a Eivissa en el domicili amb atenció per part dels seus centres de salut i cap a Formentera.

Pel que fa als professionals sanitaris, n’hi ha 218 que es troben en vigilància (191 a Mallorca, 6 a Menorca i 21 a Eivissa) i 38 que tenen el contagi actiu (35 a Mallorca, 1 a Menorca i 2 a Eivissa). En total, s’han notificat 396 casos entre el personal sanitari d’ençà que va començar la pandèmia.

Els laboratoris dels hospitals públics de la comunitat, així mateix, han duit a terme 210.802 proves. En total són 166.824 PCR, 10.823 tests ràpids d’anticossos i 33.155 serologies.

Quant a la situació a les residències de gent gran, hi ha 1 usuària positiva, la qual roman ingressada, i 7 treballadors tenen el contagi actiu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00