Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Crisis económica coronavirus Covid-19

El PP de La Pobla del Duc demana al govern que defense el superàvit

Els Populars demanen als socialistes que no canvien d'opinió després d'acceptar la moció del mes de maig

Imatge del consistori / Ajuntament Pobla del Duc

Ontinyent

El Grup Popular de La Pobla del Duc ha volgut expressar, davant les pretensions del Govern de confiscar el superàvit de les arques municipals, que ja  va presentar via moció el mes de maig passat una proposta amb la intenció que el Ple aprovés per unanimitat de tots els grups polítics una declaració institucional en defensa del superàvit de l'Ajuntament. Després de consensuar el text amb els altres grups amb representació (PSOE i Compromís), comenten que "es va aconseguir un acord que es va traduir en unanimitat a favor d'una declaració institucional" que en paraules del portaveu popular José Morgan “defensa el dret a l'autonomia local previst en l'article 137 de la Constitució i del superàvit municipal que representa l'estalvi de tots els veïns”.

Davant l'acord adoptat amb els vots a favor de tots els grups. Els populars, ara que el Govern socialista està demanant que es transfereixi aquest superàvit, "sota amenaça de deixar fora del repartiment de fons estatals a qui no el faci", comenten, demanen al govern municipal que no canvie de postura i mantinga l'acord. Cedir ara seria segons Morgan “incoherent en anar contra els seus propis actes i una actitud deslleial amb els veïns del municipi”.

El portaveu assenyala que els estalvis municipals “no són del Govern central, ni tampoc són de l'Alcalde o del ple. Els estalvis són dels veïns que durant anys han vist minvades les seves inversions i dotacions i als quals ara penalitzaran doblement”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00