Sociedad
POLÍTICA

El PS demana al Govern un pla que defineixi les campanyes publicitàries als mitjans

Susanna Vela considera que no hi ha una línia massa coherent

Andorra la Vella

El PS reclama un pla de comunicació i publicitat institucional al Govern per conèixer les campanyes publicitàries que farà cada any als mitjans de comunicació.

Després de rebre la informació de la inversió que fa l’executiu en publicitat als mitjans de comunicació del país, la consellera general, Susanna Vela, considera que no hi ha una línia massa coherent a l’hora de contractar la publicitat als mitjans.

Entre el 2018 i 2020 es va gastar 290.000 euros, essent la Ràdio i Televisió Pública el mitjà que rep més inversió publicitària per part del Govern, en concret un 26%, tenint en compte que ja rep una subvenció de quatre milions d’euros. Un fet, que li sobta, ja que, precisament, està rebent una subvenció directa. Per aquest motiu, demana un pla específic que contempli els criteris que es fan servir a l’hora de fer les campanyes i els mitjans.

Considera que cal trobar uns criteris objectius a l’hora de realitzar una campanya publicitària i critica que hi hagi aspectes que només es contracti la publicitat en uns mitjans determinats i en d’altres no.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00