Sociedad
Coronavirus Covid-19

Bars i restaurants aplaudeixen la unificació horària de les terrasses

A Tarragona a partir d'ara l'horari s'allarga i s'equipara al que hi havia a la plaça de la Font. Els locals també podran oferir música en directe a l'exterior.

Terrassa a la plaça de la Font de Tarragona. / ACN

Tarragona

Els restauradors de Tarragona valoren positivament l'ampliació d'horaris a les terrasses i la possibilitat d'oferir música en directe. La voluntat és atraure públic de poblacions properes per suplir en part la manca de turisme internacional, que suposa fer la meitat de caixa respecte els estius convencionals: bars i restaurants estan facturant la meitat.

Unificació horària

L’ajuntament ha modificat la normativa: a partir d'ara, tots els establiments podran tenir taules a fora fins a la una entre setmana i fins a les dues els divendres, dissabtes i vigília de festius. S'unifica per tant l'hora de baixar la persiana, que fins ara era exclusiu de la plaça de la Font. Javier Escribano, el portaveu de l'Associació d'Empresaris d’Hostaleria de Tarragona, ho celebra: “era una demanda nuestra desde hacía mucho tiempo”.

Música en directe

Una altra de les noves mesures de dinamització és poder oferir petits concerts o recitals musicals a l'hora del vermut, de 12 a 14h, i de 19 a 21h del vespre, prèvia sol.licitud a l'ajuntament.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00