Lunes, 21 de Septiembre de 2020

Otras localidades

"Estic convençut que es jugarà el futbol no professional ja a l'octubre"

Joan Soteras, el president de la Federació Catalana de Futbol, ha afirmat entre altres coses que considera segur que hi hagi futbol no professional ja a partir de l'octubre, tot i que la situació ara mateix sembla molt complicada.

Avui al ‘Què T’hi Jugues!’ hem entrevistat a Joan Soteras, el president de la Federació Catalana de Futbol, qui ens ha parlat de la polèmica que està havent-hi entre amb els equips de futbol no professional que porten des del març sense jugar però havent de pagar als seus jugadors, amb el risc de desaparèixer. Sobre això li hem preguntat en primer lloc, al que ha contestat de forma molt optimista per a aquests equips amb risc de desaparició que estiguin tranquils perquè ha dit que “estic convençut que ja es podrà jugar a partir de l’octubre”. Aquesta declaració ha anat acompanyada del fet que “la Federació Espanyola de Futbol ja està parlant amb el Consejo Nacional de Deportes per a fer el protocol adient i que la Segona Divisió B es pugui disputar a partir de la segona quinzena d’octubre”. Respecte tercera divisió i categories inferiors Joan Soteras ha estat encara més optimista dient que com són categories solament dirigides per la Federació Catalana de Futbol ell creu que amb la llum verda de la Generalitat “podríem començar les competicions el 4 d’octubre, que és quan ho havien de fer, així com també el futbol femení i el futbol sala”.

Respecte a l’impacte econòmic que ha tingut la pandèmia amb el futbol territorial, el president de la Federació Catalana de Futbol ha comentat que “tenim gairebé les mateixes inscripcions d’equips que la temporada passada” i a part, el millor per a frenar aquest impacte és que torni el futbol, amb les mesures necessàries. Ell ha considerat que al futbol territorial i futbol base, tenint en compte l’espai que hi ha es podria deixar entrar almenys entre 30 o 50 persones, mentre hi hagi conscienciació generalitzada i que el millor que es pot fer perquè no es propagui el virus és “que els vestidors no s’utilitzin i els jugadors vinguin canviats de casa, ja que allí és on hi ha més risc de contagis”.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?