Martes, 29 de Septiembre de 2020

Otras localidades

Maó prohibeix el consum d'alcohol al carrer durant els dies de les festes

L'Ajuntament no ha programat cap acte oficial i ha dissenyat un dispositiu especial per evitar aglomeracions

Junta de seguretat

Junta de seguretat / Ajuntament de Maó

La Junta de Seguretat de Maó ha dissenyat el dispositiu especial de vigilància que s'activarà durant els dies que s'haurien de celebrar les festes de Gràcia -7 i 8 de setembre- per tal d'evitar aglomeracions.

Segons ha informat l'Ajuntament de Maó, el dispositiu especial per evitar aglomeracions durant els dies en què s'anaven a celebrar les festes patronals comptarà amb la participació d'agents de la Policia Local i de la Policia Nacional i serà "més flexible i dinàmic per adaptar-se a les noves realitats i controlar els nous factors".

En concret, es controlaran especialment aquells punts del municipi on era habitual la concentració de persones els dies de les festes. Així mateix, no es podrà beure a la via pública, no es podran instal·lar barres orientades al carrer i tampoc s'habilitarà cap aparcament extraordinari.

En aquest sentit, l'alcalde de Maó, Héctor Pons, ha fet una crida a la població per tal que adopti un comportament "responsable". "L'objectiu és poder dir, passats aquests dies, que la població ha respost amb responsabilitat i que hem estat exemplars com a municipi i com a ciutat", ha afegit.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?