Viernes, 18 de Septiembre de 2020

Otras localidades

HOY POR HOY DESDE TORREMOLINOS HOY POR HOY DESDE TORREMOLINOS La SER recorre España: 'Hoy por Hoy' con Àngels Barceló desde Torremolinos (Málaga)

Els crèdits ICO eviten el tancament d'empreses

El juny se'n van dissoldre un 36% menys d'empreses gironines que el mateix mes de l'any passat

Els crèdits ICO eviten el tancament d'empreses

Pixabay

Les ajudes públiques i els crèdits ICO han evitat el tancament d'empreses a les comarques de Girona. De fet, al juny se'n van dissoldre un 36% que el mateix mes de l'any passat. La creació d’empreses també ha remuntat i se situa pràcticament a nivells d’abans de la pandèmia.

El mes de juny es van dissoldre 23 empreses, quan el juny de l'any passat en van haver de tancar 36. El confinament ha tingut poc efecte en aquestes dades, ja que segons els experts els crèdits ICO i altres ajudes estatals han evitat un tancament d'empreses en cadena.

El professor d'economia de la Universitat de Girona, Ricard Rigall, diu que els governs han de mantenir les subvencions passada la temporada turística.

Tot i la incertesa econòmica, al mes de juny, es van crear 92 empreses, més del doble de les que es van crear durant el maig. Aquesta dada s'apropa a les xifres de noves empreses d'abans de la pandèmia.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?