Sociedad

Pas ferm

El Girona derrota l'Almería per 1-0 en un partit molt seriós.

Stuani decanta el partit culminant una jugada que desencadena la visió de joc de Borja García.

Granell celebrant. / Imatge: Girona FC

Girona

Deia Francisco que fins que no es demostri el contrari, són jugadors i entrenadors de Segona Divisió però amb partits com el d’aquest dijous a Montilivi estan més a prop que mai de deixar-ho de ser.

GIRONA 1: Riesgo, Ramalho, Juanpe, Ignasi Miquel, Mojica, Gumbau, Granell, Borja García (Gallar 90+3’), Samu Saiz (Jairo 79’), Aday (Valery 88’) i Stuani ALMERIA 0: Sivera, Balliu, Costas, Maras, Ozornwafor (Petrovic 60’), Martos. Callejon (Vada 60’), De la Hoz (Appiah 87’), Lazo, Villalba (Corpas 75’) i Darwin Nuñez GOL: 1-0 Stuani (54’) | Assistència de Samu Saiz ÀRBITRE: Iglesias Villanueva. Grogues a Ignasi Miquel i Mojica del Girona i a Costas i Petrovic de l’Almeria

El Girona viatjarà a Almería amb un avantatge mínim però amb la sensació d'haver ofert una bona versió en el moment indicat i el roc a la faixa d’haver deixat la porta a zero davant l’equip més golejador de la competició, cosa que obligarà els andalusos a haver de fer 3 gols si el Girona en marca un altre.

Ha estat un partit bo de principi a fi però, a la segona meitat, l’equip gironí ha trobat la clarividència en l’última passada que li ha faltat a la primera, on ha atacat en quantitat però no amb qualitat. Hi ha hagut pressa per arribar a l’àrea i la defensa visitant –amb línia de 3 centrals- amb prou feines ha passat angúnies.

Francisco - Entrenador del Girona

00:16

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1597349395324/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L’Almería encara ha generat menys. Ha vingut a buscar les seves opcions a la contra però més enllà d’una pilota a la que Darwin Nuñez no hi ha arribat per un parell de pams, ha estat erm a camp contrari.

Francisco - Entrenador del Girona

00:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1597349448905/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Francisco ha cambiat Aday i Samu Saiz de banda aprofitant la pausa d’hidratació de la primera meitat i ho ha mantingut a la segona, on l’equip ha carburat amb més alegria. Samu ha atacat cap al seu perfil natural, igual que Aday i Borja García també ha trobat el seu hàbitat.

1-0 de Stuani contra l'Almería

01:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1597350539125/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La prova més evident del canvi ha estat el gol, una acció en la que hi han intervingut Ramalho, Borja García, Samu Saiz i Stuani. Borja García ha rebut a prop del balcó de l'àrea, ha connectat amb Samu Saiz amb un globus i el ‘14’ l’ha donat de primeres a Stuani, que també ha resolt a un toc.

Samu Saiz: "El gol ha sido un auténtico golazo, una jugada de locos"

08:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1597359102_748_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Els minuts posteriors el Girona ha viscut el seu ‘momentum’ i Borja García hauria pogut eixamplar distàncies poc després quan ha rebut a dins de l’àrea però el seu xut ras l’ha tret un defensa estirant-se al terra.

L’Almería ha desmuntat la defensa de 3 i ha passat al 4-4-2 però, tot i que ha dominat, ha estat incapaç de trobar una sola esquerda al dispositiu defensiu local i ja no diguem veure el color groc de l'equipació de Riesgo. El Girona n’ha fet prou amb seguir sòlid en defensa.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00