Deportes

"S'entén perquè Neymar ha marxat del Barça, allí és el Messi del PSG i al Barça no ho podia ser"

Avui al 'Què T'hi Jugues!' hem actualitzat tota la informació respecte als equips que juguen aquesta Champions League. Analitzem el partit del PSG i especialment de Neymar, Miguel Martín Talavera ens porta la prèvia del Leipzig - Atlético de Madrid i Adrià Albets ens explica l'arribada del Barça a Lisboa.

Actualitzem tota la informació respecte la fase final de la Champions League: “S’entén perquè Neymar ha marxat del Barça, allí és el Messi del PSG i al Barça no podia ser-ho"

Actualitzem tota la informació respecte la fase final de la Champions League: “S’entén perquè Neymar ha marxat del Barça, allí és el Messi del PSG i al Barça no podia ser-ho"

18:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1597323077452/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui al ‘Què T’hi Jugues!’ hem actualitzat tota la informació respecte als equips que juguen aquesta Champions League. En primer lloc, Bruno Alemany i Sique Rodríguez han opinat sobre el partit d’ahir entre l’Atalanta i el PSG, el qual va acabar guanyant el PSG, remuntant als darrers minuts del partit. Sique ha destacat el gran partit de Neymar, que tot i no veure porta i fallar als últims metres va jugar un gran partit, gràcies al fet que al PSG és qui mana dintre del camp i que, per tant, “S’entén perquè Neymar va marxar del Barça, allí és el Messi del PSG i al Barça no ho podia fer perquè està Leo”.

Posteriorment, Miguel Martín Talavera ha actualitzat la informació respecte a la situació que està vivint l'Atlético de Madrid des de Lisboa, un equip que ha rebut bones notícies, ja que cap membre de la plantilla ha donat positiu en coronavirus posteriorment a l'aïllament de Correa i Vrsaljko, que sí que van donar positiu abans de viatjar a la ciutat portuguesa. Talavera, a més a més, s'ha vist confiat amb el partit d'aquesta nit reconeixent que “Por experiència, por las finales a la que ha llegado y por como se enfrenta a este tipo de partidos el Atlético, creo que es favorito para el partido de esta noche”. A part, també creu que l'equip ha millorat molt ofensivament respecte a l'inici de temporada i i que els jugadors estan motivats,  ja que "están a tres partidos de cumplir el sueño colchonero". Finalment, Adrià Albets també ha repassat l'actualitat blaugrana. El Barça ja ha arribat a Lisboa i aquesta tarda, concretament a les 17.45h, Arturo Vidal i Quique Setién compareixeran en roda de premsa per parlar del partit de demà contra el Bayern de Munich, un Bayern que tot i tenir al lateral esquerre Alphonso Davies tocat, Bruno Alemany ha dit que "l'equip bavarès confia amb que jugarà el partit de demà com a titular".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00