Sociedad

Un altre cop amb la porta als morros

L'Elche guanya a Montilivi amb un gol de Pere Milla als 97' quan el Girona ja portava quasi 40' jugant amb un menys per expulsió de Cristhian Stuani.

El Girona es veurà obligat a replantejar-se el projecte pel descens del pressupost que patirà aquesta temporada.

Nino, celebrant el seu tercer ascens a Montilivi. / Imatge: LFP

Girona

El Girona tornarà a jugar a Segona Divisió la pròxima temporada. L'equip gironí no va poder superar l'adversitat, el doble raser de l'arbitratge ni a l'Elche. L'aposta a tot o res per tornar a Primera per la via ràpida amb el pressupost més alt de la història de Segona no ha funcionat i el tècnic al qui li ha tocat recollir els plats trencats, Francisco, no ha tingut cap problema en parlar de "fracàs".

El nou intent d'ascendir s'haurà de fer amb Francisco a la banqueta -té un any més de contracte i ha dit que el vol complir- però amb uns altres mitjans perquè sense les ajudes al descens, el pressupost es veurà reduït i mantenir alguns dels pesos pesants de la plantilla -com Stuani- una missió gairebé impossible.

Francisco - Entrenador del Girona

00:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1598224276018/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La nit s'ha començat a torçar a l'escalfament, quan Gumbau s'ha lesionat i ha hagut de deixar el seu lloc a Diamanka. El segon contratemps ha arribat quan portàvem una hora de joc. Stuani ha fet una entrada a destemps a Dani Calvo i l'àrbitre li ha ensenyat targeta groga però des del VAR han cridat l'atenció de López Toca que, un cop revisades les imatges, ha canviat el color de la targeta i l'uruguaià ha hagut d'abandonar el terreny de joc expulsat.

L'expulsió ha tret de polleguera l'equip gironí, que ha vist com Jonathas ha repartit molt més que Stuani però només ha vist una groga. Francisco no ha dubtat a qualificar-la d'"injusta" perquè "no hi havia intenció de fer mal ni n'ha fet" i ha qüestionat que el judici d'una acció a càmera lenta pugui tenir més pes que el que ha pogut veure l'àrbitre o l'assistent que, segons el tècnic del Girona, "estava a un metre i no ha vist res".

Francisco - Entrenador del Girona

00:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1598224233603/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Amb un home menys el Girona ha passat de tenir un domini més aviat estèril a haver de conformar-se amb defensar i a fiar-ho tot a una contra, una jugada d'estratègia o a allargar el 0-0 fins al final de la pròrroga.

L'Elche, que amb prou feines havia inquietat Riesgo, ha transformat ofensivament l'equip, ha començat a apretar però tampoc ha creat cap ocasió més enllà del gol, que ha arribat als 97' quan ja no hi havia marge de reacció.

Pere Milla ha connectat amb el cap una centrada de Fidel al segon pal i Riesgo -impecable des que va assumir la titularitat- ha vist com la pilota li passava entre la cama i el pal.

Només en aquell moment Francisco ha fet canvis però ja no hi havia marge. El tècnic ha dit que tenia previst refrescar l'equip a la pròrroga perquè els veia "ben posats" però ha fet tard.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00