Sociedad
Coronavirus Covid-19

Santa Tecla: Evitar grans concentracions i fer cultura segura

Manel Castaño, regidor de seguretat de Tarragona en declaracions al Soroll Camp de Tarragona d'aquest dilluns. Ho ha dit en una entrevista en la que també hem volgut fer balanç de l'APP sobre l'afluència de banyistes a les platges, i intervencions que ha hagut de fer aquest estiu la guàrdia urbana tarragonina dins i fora de les platges.

Imatge d'arxiu de Manel Castaño / ACN

En aquest moments es treballa en l’operatiu per les Festes de Santa Tecla d’aquest mes de setembre. Una edició en la que es vol evitar imatges com les de Vilafranca de fa uns dies. El Regidor de Seguretat de Tarragona, Manel Castaño també confia en la responsabilitat de la gent perquè no es vegin aglomeracions de persones que vulnerin les normes de seguretat sanitàries imposades per la COVID-19

Un Castaño amb el que hem encetat la conversa parlat d’estiu i de platges. La Guardia Urbana ha donat avís a grups que jugaven a voleibol, pilota, alguns banyistes que no respectaven les normes sanitàries per la Covid-19 són algunes de les intervencions que s’han fet aquest estiu a les platges de Tarragona. En cap cas se n’ha hagut de tancar cap. Altra cosa ha sigut la platja de la Mora. Que és la que tingut més afluència de totes.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00