Lunes, 26 de Octubre de 2020

Otras localidades

Com afronta el personal sanitari la tardor?

Parlem amb Josep Vilaplana i Alícia Rey

La tertúlia amb Josep Vilaplana i Alícia Rey

La tertúlia amb Josep Vilaplana i Alícia Rey / Ràdio Girona

Dels aplaudiments a les trinxeres de la Covid. els professionals sanitaris se l'han jugat des del març per parar el cop del Coronavirus. Avui volem saber com estan d'ànims, si els preocupa la tardor o si el que fa por així en general som la gent.

A Soroll hem convidat als representants dels col·lectius sanitaris: Alícia Rey, presidenta del Col·legi Oficial d'Infermeria de Girona i Josep Vilapalana, president del col·legi Oficial de Metges de Girona.

Els metges i les infermeres de Girona reclamen un canvi “radical” en la gestió del sistema sanitari. En declaracions a Ràdio Girona, diuen que l’actual model es va dissenyar fa 20 anys i que s’ha demostrat del tot ineficient amb el covid.

El president del Col·legi de Metges de Girona, Josep Vilaplana, proposa dissenyar un nou model sanitari, que estigui més dotat de pressupostos i que doni més importància a l’atenció primària. Una proposta a la que també s’ha unit la responsable del Col·legi d’Infermeria, Alicia Rey.

Lamenten que encara es noten els efectes de les retallades i que s'han anat perdent professionals en els darrers anys. I diuen que els sanitaris arrosseguen un de les proves PCR i del rastreig de contactes.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?