Sociedad
Coronavirus Covid-19

El sector de l'oci nocturn demana un rescat o hauran de tancar

Els propietaris de Lo Submarino de Reus i Premium Club Tarragona expliquen que hauran de tancar portes si el tancament indefinit dels locals d'oci nocturn i sales de festes i concerts s'allarga massa més. Expliquen la situació és molt delicada i ja només veuen la possibilitat d'un rescat.

Imatge d'Arxiu de la protesta dels professionals del sector de l'oci nocturn davant de la delegació d'Hisenda de Tarragona. / ACN

“Ens han posat en una Escape Room”. Toni Vera, propietari de Premium Club Tarragona en referir-se a les mesures del govern de la Generalitat envers al sector del que en forma part. Albert Salvat, propietari de Lo Submarino de Reus i Produccions Submarines, coincideix amb Vera que les sales que regenten són tant o més segures que els restaurants o terrasses d’hotels que aquest estiu s’han vist “plens a vessar”.

Tarragona

 Avui al Soroll Camp de Tarragona hem volgut fer aquesta fotografia del moment actual que passa aquest sector que va veure com el 20 d’agost passat el Govern català en clausurava els espais físics de manera indefinida.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00