Domingo, 13 de Junio de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

El sector de l'oci nocturn demana un rescat o hauran de tancar

Els propietaris de Lo Submarino de Reus i Premium Club Tarragona expliquen que hauran de tancar portes si el tancament indefinit dels locals d'oci nocturn i sales de festes i concerts s'allarga massa més. Expliquen la situació és molt delicada i ja només veuen la possibilitat d'un rescat.

Imatge d'Arxiu de la protesta dels professionals del sector de l'oci nocturn davant de la delegació d'Hisenda de Tarragona.

Imatge d'Arxiu de la protesta dels professionals del sector de l'oci nocturn davant de la delegació d'Hisenda de Tarragona. / ACN

Toni Vera, propietari de Premium Club Tarragona en referir-se a les mesures del govern de la Generalitat envers al sector del que en forma part. Albert Salvat, propietari de Lo Submarino de Reus i Produccions Submarines, coincideix amb Vera que les sales que regenten són tant o més segures que els restaurants o terrasses d’hotels que aquest estiu s’han vist “plens a vessar”.

 Avui al Soroll Camp de Tarragona hem volgut fer aquesta fotografia del moment actual que passa aquest sector que va veure com el 20 d’agost passat el Govern català en clausurava els espais físics de manera indefinida.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?