Viernes, 18 de Septiembre de 2020

Otras localidades

HOY POR HOY DESDE TORREMOLINOS HOY POR HOY DESDE TORREMOLINOS La SER recorre España: 'Hoy por Hoy' con Àngels Barceló desde Torremolinos (Málaga)

"No han estat capaços de transmetre confiança ni a les famílies ni al professorat"

La directora de l'associació de mares i pares, Lidon Gasull, carrega contra el Govern català: "L'escola hauria de tenir més recursos per mantenir-se oberta durant tot el curs"

Comença el curs i la FAPAC critica amb duresa el Govern Torra. En una entrevista a l’Aquí amb Josep Cuní, la directora de l’associació de mares i pares, Lidon Gasull, ha carregat contra el missatge del president de la Generalitat difós per xarxes socials: “són paraules, paraules, paraules...No han estat capaços de transmetre confiança ni a les famílies ni al professorat"

“El que ha dit no s'ha complert. La mostra que no és pilar fonamental pel govern Torra és la partida que ha destinat. Esperem que les seves paraules el portin a autoritzar més despesa en educació. No és seriós. No s'han posat els recursos necessaris ni s'ha tractat amb la seriositat que comporta. Avui, 14 de setembre, no hi ha tot el professorat contractat ni s'ha contemplat què es farà amb les substitucions. No han estat capaços de transmetre confiança ni a les famílies ni al professorat”

Gasull remarca que “la preocupació és que es comencin a tancar grups i escoles. No tenim una alternativa. L 'escola hauria de tenir més recursos per mantenir-se oberta durant tot el curs. Tal i com està ara, aviat es començarà a activar el protocol COVID i ens trobarem l'alumnat a casa”

Pel que fa al moviment de pares i mares que es nega a portar els nens a l’escola per raons de seguretat, la directora de la FAPAC apunta “respectem els que no volen portar els nens a l'escola però no compartim la decisió. Creiem que l'alumnat ha d'anar als centres educatius. Hi ha protocols per tenir una escolarització alternativa. I confiem en el protocol COVID que tancarà grups quan sigui necessari”

Lidon Gasull també ha parlat de les reivindicacions sindicals dels mestres: “Compartim les protestes dels sindicats de professors. Respectem aquestes reivindicacions”

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?