Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Coronavirus Covid-19

Benigànim registra una mort per covid-19 al municipi

Les xifres de PCR positius als últims 14 dies han registrat un gran i esperançador descens

Fasana del Lluís Alcanyís de Xàtiva / Departament Xàtiva-Ontinyent

Ontinyent

En l'actualització que hui mateix ha publicat la Conselleria de Sanitat hi ha que lamentar la mort d'una persona a la localitat de Benigànim, la segona a la localitat des de l'inici de la pandèmia i la segona a La Vall d'Albaida en aquesta segona onada.

Aquesta mort és la mala noticia en una actualització que, pel que respecta a nous positius i casos actius des dels últims 14 dies ha sigut la millor des de fa diverses setmanes.

A Ontinyent la xifra ha baixat des dels 83 que hi havia a la del passat divendres fins als 37 actuals, sent 18 d'ells nous casos positius d'aquests darrers díes. L'acumulació de la pandèmia a Ontinyent des del passat mes de març és de 207.

A la localitat de Benigànim els casos als últims 14 dies han baixat des dels 86 fins als 39. 7 d'ells han donat positiu des que el passat divendres es publicaren les xifres.

Un cas estrany és el d'Aielo de Malferit, que dissabte van ser notificats amb dos brots; un de 5 i altre de 10 afectats, però que en les xifres oficials de Sanitat sols apareixen 5.

A la resta de la comarca Agullent manté els 3 casos; Albaida baixa als 4, tenia 5; Benicolet també baixa als 4 des dels 5, que l'alcalde comentava que no coneixia; Bocairent i Montitxelvo mantenen 1 cas; L'Olleria manté els 4; La Pobla del Duc baixa de 4 a 3; i Quatretonda manté els 2.

Destacar que de les llistes han desaparegut els casos actius de les localitats de Bellús, Castelló de Rugat, Llutxent, Montaverner i Pinet.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00