Domingo, 27 de Septiembre de 2020

Otras localidades

La polèmica a la Pica d'Estats

N'hem parlat al 'Què t'hi Jugues!' amb el Jordi Merino (president Federació Entitats Excursionistes de Catalunya) i amb el Jordi Gallardo (guarda del refugi Lluís Estasen al Pedraforca).

Parlen de massificació a la muntanya. O almenys això es desprèn de les imatges de la Pica d'Estats, on tothom s'hi vol fer la fotografia a la creu i on aquest darrer cap de setmana (11 de setembre) s'hi han vist llargues cues.

Una imatge que ha portat molta polèmica, donat que aquest tipus de situacions posen en perill als muntanyistes i al mateix Parc Natural de l'Alt Pirineu.

De tot plegat n'hem parlat al 'Què t'hi Jugues!' amb el Jordi Merino (president Federació Entitats Excursionistes de Catalunya) i amb el Jordi Gallardo (guarda del refugi Lluís Estasen al Pedraforca).

Durant la conversa, Merino ha estat molt crític: "Falta formació i educació en temes de muntanya, hi havia gent insultant-se per fer-se una foto i això no pot ser. No és la Barceloneta, estàs a 3.000 m d’altura i amb algun mal pas et pots fer mal".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?