Martes, 18 de Mayo de 2021

Otras localidades

El comerç local en temps de Covid

Pablo Foncillas, professor i divulgador expert en innovació empresarial, donarà les claus a les Pimes per reconduir la situació actual del mercat local provocada per la pandèmia

Ràdio Lleida

Ràdio Lleida / Cadena SER

El proper dimarts 6 d’octubre, a les 9.30h,tindrà lloc la primera Trobada digital SER Catalunya amb una temàtica molt inquietant: El comerç local en temps de Covid.

Fins avui no existien precedents de situacions similars, on la demanda a escala mundial s’hagués apagat en qüestió de setmanes com si haguéssim utilitzat un interruptor.

Tots els plans estratègics dissenyats per la majoria d’empreses serveixen de poca cosa. Caldrà començar de zero? Com ho faran ara les petites i mitjanes empreses?

Centrarem la trobada en la transformació. Podríem parlar de transformació digital però, tal i com defensa Pablo Foncillas, de les paraules transformació digital, els empresaris i propietaris de negocis s’obsessionen amb la paraula digital, quan el futur de les empreses es troba a la paraula transformació.

Pablo Foncillas, autor de diversos llibres entre els quals destaca Winners: Com guanyar clients a l'era Amazon, també és membre del Consell Assessor de Línia Directa, Globalpraxis i patró de la Fundació Èxit, que ajuda a joves en risc de vulnerabilitat social.

Format a l'Escola Suïssa, és col·laborador habitual de l'Harvard-Deusto Business Review i TED speaker, havent impartit sessions per tot el món amb un enfocament de direcció general aportant idees pràctiques basades en recerca pròpia.

Durant la Trobada digital SER Catalunya, Foncillas compartirà l'experiència acumulada després d'haver treballat amb Comitès de Direcció i Consells d’Administració d'unes 200 marques en més de 25 països.

La conferència es farà a través d’una plataforma online i gratuïta, gràcies al nostre col·laborador Inesdi Digital Business School. Després de fer la teva inscripció a l’esdeveniment et farem arribar un enllaç via email perquè et puguis connectar en el dia i l’hora fixada.

Si ets propietari, empresari, gerent, o simplement vols aconseguir noves idees per empènyer el teu negoci, no pots deixar passar aquesta gran oportunitat d’aprendre d’un dels divulgadors més influents d’avui, com és Pablo Foncillas.

Aquest esdeveniment digital organitzat per SER Catalunya compta amb la col·laboració del Concesionari Renault Autansa 3000 i d’ Inesdi Digital Business School

Per fer la teva inscripció a l’esdeveniment, clic aquí

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?