Lunes, 25 de Enero de 2021

Otras localidades

Literatura

L'ontinyentina Eva Bernabéu presenta la seua trilogia de llibres d'ajuda

'Crea tu propia vida' és el nom dels llibres que va escriure després de superar una malaltia per ajudar als que ho poden estar passant mal

L'autora de la trilogia posa amb els llibres

L'autora de la trilogia posa amb els llibres / Eva Bernabéu

L’ontinyentina Eva Bernabeu és una de les escriptores de moda a Ontinyent i La Vall d’Albaida. Treballadora de hijas de Berna, la jove va decidir escriure una trilogia de llibres, anomenada ‘Crea tu propia vida’, un trilogia que lluny de buscar la fantasia o crear un món animat, Bernabeu tractar d’animar el món, sobretot el d’aquelles persones que ho estiguen passant mal fent-les retrocedir perquè siguen capaços d'autodescobrir-se i pujar-li l'autoestima.

Crea tu propia vida és el títol del primer llibre; Tu actitud el del segon; i el Super poder del cambio el tercer. Es poden comprar o conèixer més sobre ells a www.evabernabeu.com.

L’ontinyentina explica també que decideix aventurar-se en l’escriptura d’un llibre després de superar una enfermetat autoinmune degenerativa ja que ella va prometre que si la superava, faria saber a tots la importància del treball interior, i ho fa seguint eixa filosofia d’Hipòcrates que el que succeïa en la ment, tenia repercussió en el cos.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?