Domingo, 20 de Septiembre de 2020

Otras localidades

Cascada de signatures per la moció de censura

Al 'Què t'hi Jugues!' connectem amb una de les seus de recollida de firmes i, a manca de menys d'un dia pel recompte final, el ritme és frenètic en comparació a d'altres dies.

Aquest matí el 'Què t'hi Jugues!' ha passat per les seus de Jordi Farré i Víctor Font. Segons ens ha explicat en directe al programa, Adrià Soldevila, fa quatre dies era un degoteig de signatures, ara és una cascada, ja que hi ha gent que arriba amb paquets de signatures.

A tot això, durant el programa també hem parlat amb socis i molts creuen que s'arribarà a la xifra, així com també mostren el seu descontent amb l'actual junta.

A mig matí la seu de Víctor Font havia superat les 400 signatures, a primera hora de la tarda ja es parlava d'unes 1000.

Recordem que per tal que prosperi la moció del vot de censura, es requereixen 16.521 signatures. A primera hora del matí les xarxes socials oficials de la moció anunciaven tenir 14.100 signatures en total. Aquest dijous 17 de setembre finalitzarà el recompte de signatures.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?