Jueves, 28 de Octubre de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Mampares per pupitres menys invasives

El responsable de màrqueting de l'empresa d'arts gràfiques Compossar ens endinsa en com neix la idea i el procés de creació d'unes mampares que busquen que els alumnes se sentin menys enclaustrats en el seu propi pupitre.

Imatge de la mampara de plàstic

Imatge de la mampara de plàstic / Compossar

Una desena d’escolars de l’escola ZER “Les Vinyes”, dels Guiamets ja gaudeixen d’aquestes mampares menys invasives i que persegueixen que l’alumnat se senti còmode en tot moment. Darrera tenim l’empresa tarragonina d’arts gràfiques Compossar, que com explica el seu responsable de màrqueting, Ignasi Ortega l’”objectiu és protegir els infants davant del risc de contagi per la Covid-19, tot intentant fer-los més agradable i segura la tornada a l’escola”.

Amb el Port de Tarragona hem volgut descobrir el talent i iniciatives innovadores de casa nostra i que avui comprovem amb Compossar, empresa d’arts gràfiques amb 36 anys de trajectòria a Tarragona.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?