Sociedad
SER CATALUNYA

Univers Camp de Tarragona: la pandèmia ho canviarà tot o no canviarà res?

Josep Cuní entrevistarà el proper dimarts 29 de setembre els líders del territori: Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona, Pau Ricomà, alcalde de Tarragona i Carles Pellicer, alcalde de Reus, per saber cap a on van les línies estratègiques de la Catalunya Sud i la seva àrea metropolitana en la nova era post-covid.

Cartell promocional de l'acte. / SER Catalunya

Hem de repensar el turisme? I la indústria? Com afrontarem la crisi social? En un moment crític de la nostra història, volem respostes a les preguntes fonamentals del nostre territori. Quin paper juguen les ciutats en la recuperació econòmica i com entomen els nous models de mobilitat sostenible? Com es coordinen les necessitats de l’anomenada segona àrea metropolitana de Catalunya? Com sortim tots plegats de la crisi? 

SER CATALUNYA reuneix els alcaldes de Reus i Tarragona i la presidenta de la Diputació per abordar la remuntada de la pandèmia i les qüestions fonamentals del Camp de Tarragona. Serà el proper dimarts dia 29 de setembre de 18 a 19'30h a l'hotel H-10 Imperial Tarraco de Tarragona, en un debat conduït per Josep Cuní. 

La conversa de l'Univers Camp de Tarragona 2020 s’emetrà en directe a través de www.radioreus.cat i www.sertarragona.cat. També hi haurà places limitades per assistir-hi de manera presencial; Per fer-ho cal enviar un correu sol·licitant seient a l'adreça sercatalunyatgnreus@cadenaser.com

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00