Viernes, 23 de Octubre de 2020

Otras localidades

"Si esgota mandat Bartomeu, respondrà a unes hipotètiques pèrdues 20/21, sinó serà la nova junta qui ho farà"

Avui al 'Què T'hi Jugues!' hem pogut parlar amb l'advocat especialista en dret esportiu Xavier Albert Canal, amb qui hem volgut entendre els dubtes que hi ha respecte a si es podria fer una acció de responsabilitat a la junta directiva de Bartomeu així com d'altres temes amb els que està immers el Barça en l'àmbit jurídic.

Avui al 'Què T'hi Jugues!' hem pogut parlar amb l'advocat especialista en dret esportiu Xavier Albert Canal, amb qui hem volgut entendre els dubtes que hi ha respecte a si es podria fer una acció de responsabilitat a la junta directiva de Bartomeu. Xavier Albert Canal, en primer lloc, ha enviat un missatge als promotors del vot de censura i avisa que "haurien de procurar que l'Assemblea de compromissaris no aprovi els comptes. Si estan aprovats aquests comptes, no es podria executar una acció de responsabilitat, ja que des del 2010 hi ha hagut beneficis encara que aquest any no hagi sigut així". Com a exemple ha posat el cas de l'acció de responsabilitat de Rossell a Laporta on ha comentat que "va caure perquè l'últim exercici van tenir pèrdues però en tot el seu mandat no, per tant, no va haver-hi cap responsabilitat".

A més a més, Xavier Albert Canal ha esclarit els dubtes respecte a qui tindria la responsabilitat davant de l'exercici econòmic d'aquest any en haver-hi un canvi de junta, al que l'advocat especialitzat en dret esportiu ha respost dient que "si esgota mandat Bartomeu (eleccions al març), respondria a unes hipotètiques pèrdues 20/21 l'actual junta. Si hi ha nova junta, seria aquesta qui respondria"

A més a més de parlar d'aquest tema, Xavier Albert Canal ha respost a altres assumptes que estan a l'ordre del dia del club blaugrana, com és el cas del burofax de Setién i el fet que denunciarà al club per no pagar-li l'any de contracte que li queda. Sobre això, Xavier Albert Canal ha comentat que "el tema Quique Setién no té sentit. El que havien de fer era comunicar-li l'acomiadament i llavors ja es podria discutir si pagar-li la temporada següent o no. Com no va haver-hi acord, Setién, a l'haver anat als drets laborals, crec que la resolució serà que se li pagui aquest altre any de contracte".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?