Miércoles, 28 de Octubre de 2020

Otras localidades

Movilidad sostenible

Una conferència de Grezzi i un 'Park (ing) day', plats forts de la setmana de la mobilitat d'Ontinyent

Arranca demà aprofitant el Dia Mundial sense Cotxes i finalitzarà el pròxim dimarts

Imatge de la presentació de la Setmana de la Mobilitat

Imatge de la presentació de la Setmana de la Mobilitat / Ajuntament d'Ontinyent

Una conferència-col.loqui de Giuseppe Grezzi, regidor de Mobilitat Sostenible i Infrastructures de Transport Públic de l’Ajuntament de València, al voltant de la mobilitat sostenible en temps de la Covid-19 i la peatonalització lúdica i alternativa dels carrers que formen l’anell de la Fira són enguany els plats forts de la Setmana de la Mobilitat d’Ontinyent. La activitats, organitzades per la regidoria de Sostenibilitat amb la col·laboració de diverses entitats com la Generalitat Valenciana, el Consorci de Residus, Egevasa i el col·lectiu Ontinyent en Bici, començaran demà, 22 de setembre, Dia Mundial Sense Cotxes, amb una ruta urbana en bicicleta pels barris d’Ontinyent.

El dissabte 26 de setembre serà quan es celebre el “Park (ing) Day” al carrer José Iranzo, un tram de l’Avinguda d'Albaida i l'Avinguda Benicadell (l’anell habitual on s’ubica la Fira de Novembre) que pasaran a tancar-se de 17:30 a 21:00 hores al trànsit motoritzat, podent acudir-se amb bicicleta, caminant o amb patinet a gaudir de les activitats previstes, que inclouran conta contes, música en directe, exhibicions esportives o tallers.

La darrera activitat està prevista per al dimarts 29 de setembre a les 19:30 hores i tindrà lloc a la Sala Gomis. Es tracta d’una conferencia col·loqui sobre “La mobilitat urbana sostenible en temps de la Covid19", a càrrec de Giuseppe Grezzi, regidor de Mobilitat Sostenible i Infrastructures de Transport Públic de l’Ajuntament de València, moderada per Sayo Gandia.

Sayo Gandía explica que la visita de Grezzi pot servir per prendre exemple d'alguna de les intervencions que s'han realitzat a València

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?