Sociedad
SUCCESSOS

Detingut un resident per robar 4.000 euros a la seva feina

La policia va detenir 14 persones la setmana passada

La policia va arrestar dues persones per delictes contra la integritat física en l'àmbit domèstic / Policia d'Andorra

Escaldes-Engordany

La policia ha presentat el balanç de detencions de la setmana passada on consta l’arrest d’un home resident de 45 anys com a presumpte autor d’haver comès un delicte patrimonial. Segons detalla el cos, l’home hauria robat 4.000 euros de l’empresa on treballava fent tasques informàtiques.

Per altra banda, també es van detenir dues persones per haver comès presumptament delictes contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic. En el primer cas es tracta d’una dona resident de 24 anys qui la seva exparella hauria denunciat per donar-li dues bufetades, mentre que en el segon es tracta d’un jove no resident de 19 anys a qui a més, se l’acusa d’un altre delicte com és la inviolabilitat del domicili, ja que enmig d’una forta discussió amb la seva parella, aquesta que és menor d’edat, li demana que marxi de casa en reiterades ocasions, cosa que no fa. A més, també la va empentar i la noia presentava esgarrapades en braços i abdomen.

Finalment es van detenir nou persones per superar el límit màxim permès d'alcohol en sang i una més per negar-se a realitzar la prova. Un d’ells és el responsable de l’accident d’ahir a Sornàs amb un menor involucrat el qual es troba bé.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00