Jueves, 22 de Octubre de 2020

Otras localidades

ECONOMIA

Fumata blanca a Saint Gobain

Aquesta matinada els treballadors i la direcció de l'empresa han tancat un acord de mínims que garanteix la recol.locació de tots els treballadors afectats per l'ERO.

L'acord s'ha tancat hores després de la manifestació de més de 200 persones que va tornar a tallar la N-340.

L'acord s'ha tancat hores després de la manifestació de més de 200 persones que va tornar a tallar la N-340. / ACN

Els treballadors de Saint Gobain i la direcció han arribat aquesta matinada a un acord que garanteix la recol.locació de tots els treballadors afectats pel tancament de la divisió Glass. Feia dues setmanes que estaven en vaga indefinida.

Ambdues parts han tancat un acord de mínims després de 15 hores a la reunió de mediació del Departament de Treball. La companyia es compromet a recol.locar més de 120 persones a altres centres del grup, prioritzant la divisió Sekurit de l’Arboç o altres centres de Catalunya; A pagar indemnitzacions pels que no s'hi vulguin acollir, també a oferir baixes incentivades per majors de 60 anys i la garantia de 10 anys de viabilitat com a mínim a la planta de l'Arboç.

Avui a les dotze es farà una assemblea informativa per explicar- ho tot a la plantilla. De moment, ja s'ha desbloquejat el centre logístic de Bellvei i la vaga quedarà desconvocada demà a les sis del matí.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?